Kainuun tykistörykmentin uusilla alokkailla oli tulojuhlat Hoikakankaan Sotilaskodissa 10.1.2007. Rykmentin komentaja everstiluutnantti Tapio Huhtanen painotti puheessaan muun muassa, että nyt alkaneen koulutuksen tavoite on hyvin toimiva sodanajan joukko. Kapteeni Pekka Äikäs esitteli aloikkaille Kainuun Prikaatin ja sekä Kainuun Tykistörykmentin perinteet. Kuvassa esitellään rykmentin lippua.

338278.jpg 

Perinteisiin kuuluu myös nimikuntajärjestelmä. Yksiköiden nimikkokunnat ovat lahjoittaneet yksikköviirit. Kuvassa 1.Tuliasemapatterin, 2.Tuliasemapatterin. Tulenjohto- ja viestipatterin sekä Kranaatinheitinkomppanian viirit.

338280.jpg

Juhlan alkua odottelemassa Tulenjohto- ja viestipatterin alokkaita vasemmalta lukien Juho Jääskeläinen Iisalmesta, Mauno Sirviö Sonkajärveltä, Perttu Niemi Evijärveltä ja Rami Niemi Himangalta.

338267.jpg

Kranaatinheitinkomppanian miehille maistuu sotilaskodin tarjoamat kahvit ja munkit.

338289.jpg
 
Eturivissä 1.Tuliasemapatterin alokkaita Hannu Kokkarinen Pielavedeltä, Toni Laitinen Iisalmesta, Joni Väisänen Vieremältä ja Tero Koponen Varkaudesta.

338269.jpg

2.Tuliasemapatterin miehet nauttimassa juhlan antimista.

338281.jpg

Pohjois-Suomen Tykkimieskillan ja sen Kainuun paikallisosaston tervehdyksen alokkoille toi Jaakko Rytty. Toivotamme palveluksensa aloittaneille menestystä ja erinomaisia  koulutustuloksia.