Päiväjuhlassa Kainuun Tykistörykmentin komentaja Tapio Huhtanen tervehdyspuheessaan loi myös katsauksen rykmentin toimintaan ja saavutuksiin kuluvana itsenäisyytemme 90-juhlavuotena. Kiltamme puheenjohtaja Raimo Nurmela ja Kainuun paikallisosaston Seppo Möller juhlapöydässä.

1108947.jpg

Runsaasti kiltalaisia oli kutsuttu juhlaan ja kiltamme johtoa edusti myös sihteeri Veikko Mattila. Etualalla jäseniämme Seppo Pussinen ja Antero Heikkinen, taustalla rykmentin henkilöstöä.

1108948.jpg

Ruotsalaiset tykkimiesveljet juhlistivat tilaisuutta läsnäolollaan ja saivat rintaansa rykmentin Barbara-mitalin. Oikealla majuri Mats Nilsson vierellään kapteeni Christian Tengelin Bodenin Artillery Reg 9:stä.

1108949.jpg

Vuorostaan he luovuttivat oman tuliaislahjansa rykmentille. Komentaja selailee vastaanottamaansa lahjateosta.

1108950.jpg

Juhlassa jaettiin myös monia huomionosoituksia. Tässä poislähteneiden ja merkkipäiviä viettäneiden liputtaminen rykmentin pienoislipulla. Joukossa myös paikallisosastomme jäsenaktiivi Seppo Möller.

1108951.jpg

Puheenjohtajamme toi juhlaan kiltamme tervehdyksen ja luovutti vuoden tarpeen killan lahjapuukkoja esimerkillisesti palvelleiden rykmentin varusmiesten palkitsemiseen.

1108952.jpg

Iltajuhlan juhlayleisöä varuskuntakerhon juhlasalissa. Nuorin Barbaran juhlija oli kahden kuukauden ikäinen, vieressä rykmentin upseeristoon kuuluva äitinsä Camilla Maunu.

1108954.jpg

Kiltalaiset juhlasalin hämyssä nauttimassa maittavasta juhla-ateriasta. Juhlia jatkettiin vielä alakerran korsubaarissa tai saunomalla.

1108955.jpg

Kiitämme mieliinpainuvasta tykistön perinteitä vaalivista juhlista, jossa saimme olla taas kerran mukana.