214099.jpgKuntokilpailu ja kuntokortin lähetysohjeet

Kunnon ylläpito on hyvää maanpuolustustyötä

Killan jäsenten välinen kuntokilpailu pidetään aina vuosittain ja voittaja eli eniten suorituspisteitä kuntoillut saa vuodeksi haltuunsa kiertopalkinnon, Matin hylsyn. Tulokset julkaistaan ja palkinto jaetaan vuosikokouksessa.

Kilpailua käydään myös Maanpuolustuskiltojenliiton sisällä kiltojen välisenä kilpailuna, jossa tulos ratkaistaan killan keskiarvotuloksella: Killan kuntopisteet yhteensä jaettuna killan jäsenmäärällä. Voittajakilta saa vuodeksi haltuunsa Onnin pytyn.
Tulosta täältä vuoden alussa itsellesi paperinen kuntokortti tai taulukko- ohjelman kuntokortti tietokoneellesi ja pidä kirjaa kuntosuorituksistasi taulukon ohjeen mukaan. Niille jotka haluvat paperiset jäsentiedotteet sihteeri lähettää mukana myös kuntokortin.

Palauta kuntokortti joko sähköpostina tai postitse sihteerille vuosittain 10.1. mennessä.

Kuntokortin täyttö taulukko-ohjelmilla

Täytä kuntokortti helposti MS Exel tai OpenOffice.org tauluko-ohjelmilla ja lähetä se sähköpostissa sihteerille osoitteeseen vm@mail.suomi.net

 
Kortti on tehty MS Excel taulukkolaskentaohjelmalle, mutta se toimii erinomaisesti myös OpenOffice.org ohjelmistolla. Pisteiden lasku tapahtuu automaattisesti.

Täytä ensin kuntokortti ja OpenOfficessa valitse Tiedosto / Lähetä / Sähköposti Microsoft Excel laskenttaulukkona. Taulukko menee suoraan sähköpostin liitteeksi. Sen jälkeen kopioi sihteerin sähköpostiosoite tai ota osoitekirjasta ja liitä se sähköpostin vastaanottajakenttään. Lähetä posti!
 
KIITOS KUNTOKORTIN LÄHETTÄMISESTÄ!
 
Netistä ilmaiseksi ladattava OpenOffice.org ohjelmisto sopii hyvin toimisto- ohjelmistoksi, jonka taulukolaskentaohjelmalla voi myös kuntokortin täyttää sekä lähettää suoraan ohjelmasta sähköpostiin. Ohjelmistoon saa myös hyvän suomenkielisen tavutusohjelman Soikon. OpenOffice on jopa osin täydellisempi ohjelma kuin MS Words, sillä OpenOffisella voi dokumentit lähettää myös täysin muotoilut säilyttävänä AdobeReader muodossa. Lisäksi sillä voidaan avata ja tallentaa MS Office muodoissa.